Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

ladhela

19. 12. 2010 16:58
souhlasím

Hysterie v této zemi, pokud zde vypukne, je nekonečná. Nejvíce pobaví kritika hodnostářů ČSSD. Stupidita jejich veřejných projevů dosahuje téměř dokonalosti. A ostatní? Kromě několika zpráv z tisku nikdo nic neví, ale všichni už výrok sdělili. Chtějí lynč. Země je už tak jako tak rozvrácená. Ke korytu se znovu cpou staří známí, kteří jednoznačně nebudou schopni nic pro nikoho v této zemi udělat, leda tak zase pro sebe

0 0
možnosti
LW

wity

19. 12. 2010 17:03
Re: souhlasím

Děkuji.

0 0
možnosti
B

Busmann

19. 12. 2010 16:57
Závidím vám, autore.

Nejen tu vaší prostoduchost, ale i odvahu jí veřejně deklarovat. Po lidech jako vy pánové Drobil, Nečas a spol s radostí sáhnou, až budou potřebovat další podržtašky.

0 0
možnosti
LW

wity

19. 12. 2010 17:09
Re: Závidím vám, autore.

Podržtašky většinou drží i hubu ..

0 0
možnosti
G

Gašpo

19. 12. 2010 16:44
Ak zostáva ODS naďalej Vaším favoritom

tak si to užívajte, ale POTICHU.

Takýmito blogmi svojmu "miláčkovi" robíte medvediu službu a zo seba hlupáka. Táto kauza je príliš viditeľná a zrozumiteľná. Už aj Pepa z Hornej Dolnej možno chápe "kerá bije". V takom prípade je "mlčeti zlato".

V prípade, že ste fikaný agent oranžových, potom to chápem, dobrý pokus. Lenže tiež pochybený, pretože už všetci vedia, že táto strana to robí "jakbysmet" a pre prísun štátnych peňazí si zase vybudovala korytovod na pražskej radnici.;-)

0 0
možnosti
JK

holkazhane

19. 12. 2010 16:40
To všechno

je spíš tragické, trapný je tady jen váš článek. Pletete si pojem a průjem a to ve stylu nadpisu článku - trapně. Srovnáváte špinavé politicko-mafiánské praktiky s fungováním normálních lidí v normálních firmách. Většina politiků má do normálně uvažujících lidí vzdálenost takřka nepřekonatelnou.

0 0
možnosti
P

pevys

19. 12. 2010 16:38
článek je pokusem o obhajobu chování ODS

trapný je spíše Váš příspěvek  a navíc se zásadně mýlíte Rv

relativizovat faktické a velmi ázásadní důkazy panu Drobilovi skutečně jde, schopný je i Petr Nečas ve svém mlčení, stejně jako předseda další kolaiční strany Schwarzenberg... bohužel čeho je moc, toho je skutečně příliš a za tohle ještě MUSÍ padat hlavy!

0 0
možnosti
LW

wity

19. 12. 2010 16:45
Re: článek je pokusem o obhajobu chování ODS

Nic neobhajuji, jen si neumím představit např. německého ministra vnitra, jak radí státním úředníkům na jiném resortu, aby bez účasti policie nahrávali hovory svých kolegů nebo nadřízených na záznamník. Ministerstvo vnitra podle mne není TV Nova, jen někteří to ještě nepochopili. Mne prostě tato kauza připadá tak stupidní, že to bije doslova do očí .. a propos, nejsem voličem ODS.

0 0
možnosti
T

Tregold

19. 12. 2010 16:37
Je naprosto jasné, jak by to dopadlo

Je naprosto jasné, jak by to dopadlo, kdyby to Michálek ohlásil nejdříve na policii, jak mu to vyčítají. Za hodinu by to měl na stole Langer a za další minutu Drobil. Michálek by skončil okamžitou výpovědí, policie by možná i nasadila odposlechy ale jelikož by to všichni zúčastnění věděli, bylo by to odloženo, protože by nebylo už co odposlouchávat. Je také dost možné, že by Michálek skončil s nějakým vykonstruovaným obviněním ve vazbě a Nečas by k tomu pronesl obligátní "padni komu padni".

Takže je to smutné ale zatím platí, korupci nejdříve tajně nahrát a zdokumentovat, oznámit nejdříve novinářům a pak se možná něco vyšetří.

Každopádně Nečasova vláda zřejmě skončila.

0 0
možnosti
LH

acvil

19. 12. 2010 17:29
Re: Je naprosto jasné, jak by to dopadlo

...myslím, že se v poslední větě mýlíte...:-)...stejně jako v těch předchozích...Rv

0 0
možnosti
KJ

zpetak

19. 12. 2010 16:37
Nic ve zlem pane autore.

Ale Vas bych nechtel mit ve sve firme.Udelal by jste nejake administrativni opatreni, po pul roce by se zjistilo, ze neni dobre, ale pricinu by jste hledal v zamestnancich dole. Zacal je spehovat a trestat za chyby sveho opatreni. Nebo firma by byla v tezke financni situaci a Vase opatreni by bylo sobe zvysit plat a ostatnim snizit. Hezky nedelni zbytek dne u Vas v kocourkove R^

0 0
možnosti

rezjirrezjir

19. 12. 2010 16:35
jenomže ta vláda

nehospodaří se svými penězi, ale penězi daňových poplatníků, a dala si do svého vínku úspory a boj s korupcí. A přinejmenším jeden z jejich ministrů dopustil, aby někdo jeho jménem se chtěl domáknout státních peněz prostřednictvím korupce pro jeho další soukromé potěšení.

0 0
možnosti
ÚNV

úplně nová Viktorka

19. 12. 2010 16:35
"C"

Zaměstnanec zjistí, že šéf krade a užitek z toho má i člen představenstva. Dále zjistí, že podepsat dokumenty, které šéfovi umožní jeho libou činnost, musí on sám, nikoliv šéf.

Teď se ukaž, poradec.

0 0
možnosti
MF

falm

19. 12. 2010 16:27
No jesti takhle radíte i ve své "práci"

Tak to už se nedivím, jak to v tomhle státě dopadá. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 9,71
  • Průměrná čtenost 1187x
Český podnikatel a kybernetik, ambasador České manažerské asociace, majitel konzultační společnosti zaměřené na interim management a consulting v oblasti transformace korporací, majitel firmy v oboru přesného strojírenství. 

Absolvent VUT v Brně obor Technická kybernetika/Umělá inteligence, University M.Kopernika v Toruni v oboru Mezinárodní marketing management a Dominican University v Chicagu s titulem MBA. V roce 2010 byl jmenován předsedou představenstva evropské poradenské skupiny Allied Consultants Europe e.V., působil jako transformační manažer v globálních korporacích GCE Group nebo VÍTKOVICE MACHINERY GROUP. Držitel ocenění v soutěži Marketér roku 2011 a 2012, Manažer roku 2012 v kategorii firem do 50 zaměstnanců. V roce 2013 převzal Cenu hejtmana Moravskoslezského kraje za společenskou odpovědnost.