Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zabanovany.power.plant

9. 10. 2010 22:48
Poslední šance tady byli VV

a všichni jí skočily na špek. Sama od sebe strana, co OPRAVDU chce něco dělat a nejen kompromisovat a kecat nikdy nevzejde, možná ano, ale to bychom se museli začít chovat jako zvěř, jako např. Hitlerova politika apod. Tenhle bordel, co je tady ve státě, žádná politická strana nezmění. A i kdyby nějaká byla, nebude mít dostatek financí a prostoru aby se zaryla do paměti voličů.

0 0
možnosti

repanak

9. 10. 2010 18:53
Dobře starostovat a úměrně zbohatnout

je reálný ideál. Nějaké vyšší ideály existují jen v televizních seriálech - za mého mládí se jeden takový jmenoval Muž na radnici. Ale na to úměrné obohacení nesmí zas být příliš mnoho lidí kolem. Starosta v Itálii těžko bude mít úctu když žije v paneláku, dokonce i na Berlusconim Italům vůbec nevadilo 26 koupelen ve vile-zámku, ale jiné skandály.

0 0
možnosti

Jenda41

9. 10. 2010 16:51
Karma

Je to trpká pravda, trefil jste hřebíček na hlavičku. Akorát bych vám opravil, že "strany prosadily  - s y ne s měkkým i !!!R^

0 0
možnosti

edan

9. 10. 2010 15:53
Až někoho takového najdete,

dejte vědět. Můj hlas má taky. S křišťálově čistými politiky nemáme nejlepší zkušenosti, proč to nezkusit s někým, kdo nás upozorní předem, že je křivák.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 9,71
  • Průměrná čtenost 1187x
Český podnikatel a kybernetik, ambasador České manažerské asociace, majitel konzultační společnosti zaměřené na interim management a consulting v oblasti transformace korporací, majitel firmy v oboru přesného strojírenství. 

Absolvent VUT v Brně obor Technická kybernetika/Umělá inteligence, University M.Kopernika v Toruni v oboru Mezinárodní marketing management a Dominican University v Chicagu s titulem MBA. V roce 2010 byl jmenován předsedou představenstva evropské poradenské skupiny Allied Consultants Europe e.V., působil jako transformační manažer v globálních korporacích GCE Group nebo VÍTKOVICE MACHINERY GROUP. Držitel ocenění v soutěži Marketér roku 2011 a 2012, Manažer roku 2012 v kategorii firem do 50 zaměstnanců. V roce 2013 převzal Cenu hejtmana Moravskoslezského kraje za společenskou odpovědnost.