Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dezo-Conka

28. 3. 2010 9:04
Jo

Ve Varšavě jsem kdysi spal jednu noc v hotelu Forum, byl to druhý nelepší hotel

po Viktorii, Forum je v samém centru na křižovatce ul.Marszalkowské a Alei /Alejí/ Jerozolimskich. Stálo mě to 170 Kč.Asi se tam budu muset opět podívat.

Jinak si myslím, že jsme na tom ještě hodně líp než Polsko, jezdím nejdál do

Prudniku a jednou jsem byl i v Opolí /u?/.Tam to vypadá celkem slušně, ale o něco hůře než u nás.Předpokládám, že Ziemie Odzyskane /západ/ a východ na tom budou hůře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 9,70
  • Průměrná čtenost 1187x
Český podnikatel a kybernetik, ambasador České manažerské asociace, majitel konzultační společnosti zaměřené na interim management a consulting v oblasti transformace korporací, majitel firmy v oboru přesného strojírenství. 

Absolvent VUT v Brně obor Technická kybernetika/Umělá inteligence, University M.Kopernika v Toruni v oboru Mezinárodní marketing management a Dominican University v Chicagu s titulem MBA. V roce 2010 byl jmenován předsedou představenstva evropské poradenské skupiny Allied Consultants Europe e.V., působil jako transformační manažer v globálních korporacích GCE Group nebo VÍTKOVICE MACHINERY GROUP. Držitel ocenění v soutěži Marketér roku 2011 a 2012, Manažer roku 2012 v kategorii firem do 50 zaměstnanců. V roce 2013 převzal Cenu hejtmana Moravskoslezského kraje za společenskou odpovědnost.